•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Inschrijfformulier

    Inschrijfformulier


Inschrijfformulier Phoenix


Gegevens PhoenixPersoonsgegevens

Geslacht
ManVrouw


Beeldmateriaal
Het kan zijn dat er soms foto’s of filmopnames worden gemaakt. Die kunnen worden gebruikt voor PR materiaal. Ik geef toestemming voor plaatsing (aankruisen indien akkoord):
In de Kwibus (is het verenigingsblad)Op de openbare websiteOp het besloten deel van de websiteIn de digitale nieuwsbriefOp sociale media accounts van Phoenix (Facebook)Video-opname voor intern gebruik

Uitwisseling van persoonsgegevens
Soms is het handig om persoonsgegevens van de leden te delen binnen groepen of commissies.
Ik geef toestemming om naam, telefoonnummer en e-mailadres te delen.

Contributieregeling:
Bij deze machtig ik Phoenix Apeldoorn om het lesgeld 4x per seizoen af te schrijven (rond 1 oktober, 1 december, 1 maart en 1 mei).Ik betaal na ontvangst van een factuur binnen 30 dagen het hele seizoen in één keer.Ik accepteer de Algemene voorwaarden
Ik heb de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) gelezen