•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Vergevorderden

    woensdag avond

    Vergevorderden

Vergevorderden woensdag avond

Lestijd: Woensdag 20.30 - 22.00 | Docent: Margreet Huizer en André van de Plas

Informatie

De vergevorderden dansen op de woensdagavond en houden van lekker pittig, gevarieerd dansprogramma. Naast het dansniveau is gezelligheid ook belangrijk. Pauze is hier een sociaal gebeuren waarbij nieuwe dansers snel worden opgenomen. Ook na de les zitten veel groepsleden nog na te kletsen.
Margreet en André geven al zo’n 20 jaar beurtelings les aan de vergevorderden op woensdagavond. Elk met hun eigen specialiteiten ontstaat met hun lesprogramma een mooie afwisseling van stijlen.

André van de Plas

André van de Plas geeft les bij Phoenix sinds 1976. Hij heeft lesgegeven aan verschillende volwassengroepen en het dansensemble. Hij is gespecialiseerd in Roemeense dans. In de loop der jaren heeft hij lesgegeven in verschillende Europese en Aziatische laden. André geeft op dit moment nog les in Australië waar hij ook een kaderopleiding internationale dans heeft opgezet.

Margreet Huizer

Margreet geeft les bij Phoenix sinds 1985. Na het behalen van haar kaderopleiding tot dansdocent is, ze les gaan geven aan verschillende kindergroepen en het Dansensemble. Margreet heeft zich gespecialiseerd in kinderdans en is betrokken bij de kindergroepen. Naast haar werk bij Phoenix, is ze docent in het basisonderwijs.
Van alle verre reizen die Margreet maakt, neemt ze indrukken en sferen mee in haar lessen.