•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Vergevorderden

    woensdagavond

    Vergevorderden

Vergevorderden woensdagavond

Lestijd: Woensdag 20.30 - 22.00 | Docenten: Margreet Huizer & Jeanneke Bruning

Informatie

Op woensdagavond kun je terecht als je een ervaren danser bent. Jeanneke en Margreet nemen je mee naar alle uithoeken van de wereld; Langs snelle ritmische dansen uit Oost Europa, sierlijke elegante dansen uit de Kaukasus en vrolijke lichte dansen uit Israël. Conditie, coördinatie, contact en creativiteit… alles in de dansles.

Dus: Heb je al volksdanservaring? Ben je op zoek naar een nieuwe dansante uitdaging in een groep waar dansplezier voorop staat? Kom dan met ons meedansen.

Margreet Huizer

Margreet geeft les bij Phoenix sinds 1985. Na het behalen van haar kaderopleiding tot dansdocent gaf zij les aan verschillende kindergroepen, tieners-jongeren en het Dansensemble. Margreet geeft nu les aan volwassenen richt zich voor deze groep op een breed programma van internationale dans. Van pittig Bulgaars tot sierlijk Armeens, van Engels plezier tot minder gangbare dansstijlen. Een combinatie van lekker dansen en gezelligheid.

Jeanneke Bruning

Jeanneke geeft les bij Phoenix sinds 1993. Zij heeft de kaderopleiding tot dansdocent afgerond. Ze heeft lesgegeven aan kindergroepen, tieners en jongeren. Jeanneke heeft een opleiding creatieve therapie met als specialisatie muziek gevolgd. Daarnaast werkt ze als coach.

Jeanneke leert graag pittige dansen aan uit diverse landen, waarbij zij ook aandacht geeft aan de stijl van de dans. Aangezien ze dansen aanleert van verschillende culturen, probeert ze daar ook zoveel mogelijk van over te dragen. Maar plezier in dansen vindt ze het belangrijkste