•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Beginners en gevorderen

    maandagavond

    Beginners en gevorderen

Beginners en gevorderen maandagavond

Lestijden

Maandag 19.30 - 21.00 (beginners)
Maandag 20.30 - 22.00 (gevorderden)

Docent: Mascha Kreugel

Informatie Beginners

Op maandag dansen mensen die nog niet veel danservaring hebben. De dansen worden vaak herhaald en de basispassen worden regelmatig opnieuw uitgelegd. Zo heb je rustig de tijd om de dansen te leren. Mascha leert je zowel langzame als snelle dansen aan uit allerlei verschillende landen.

Dus: houd je van dansen, word je blij van wereldmuziek én wil jij gezellig kennismaken met internationale dans? Dan is deze groep ideaal voor jou.

 

Informatie Gevorderden

Op maandagavond dansen mensen die al wat meer danservaring hebben. Als je in deze gezellige groep danst vind je het ook fijn om nieuwe en wat moeilijkere dansen te leren. Mascha daagt je uit om in een behoorlijk tempo verschillende dansstijlen te ervaren.

Dus: Houd je van dansen, wil je samen genieten van dans en muziek en vind je het fijn om aan je conditie te werken? Dan is deze groep perfect voor jou.

Mascha Kreugel

Mascha danst al meer dan 12 jaar met veel plezier bij Phoenix. Zo ontstond ook de behoefte dit plezier door te geven aan anderen. In 2014 rondde Mascha de dansopleiding MBvO af en heeft inmiddels les gegeven aan groepen van verschillende niveaus.

Met die ervaring geeft ze nu vol enthousiasme les aan de beginners en gevorderden op maandagavond. Dit natuurlijk voor ieder op het passende niveau, want dat maakt groei mogelijk. Haar doel is dan ook steeds stapjes vooruit en op elk niveau genieten van internationale dans.