•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

Vocaal

Lestijd: 09.30 - 11.30 | Docent: Inger Stienstra

Op dinsdagochtend zingt het vrouwenkoor van Phoenix Vocaal. Zingen verbindt, maakt vrolijk, versterkt je immuunsysteem en prikkelt je hersenen. Houd je van een uitdagende tweede stem of zing je liever met steun van je buurvrouw? Met Inger Stienstra als dirigente is er voor iedere stemkwaliteit veel te beleven. De sfeer in de groep is gezellig en ontspannen.

Dus: Houd je van volksmuziek uit alle windstreken? Wil je met plezier en een gezonde dosis humor toch serieus studeren? Kom dan zingen bij vrouwenkoor Phoenix Vocaal.

Heb je interesse om mee te zingen in dit wereldmuziekkoor?

Inger Stienstra

Sinds januari 2021 heeft Inger de muzikale leiding van Phoenix Vocaal overgenomen van Marian Gouverneur. Inger heeft jaren ervaring als koordirigente en doet momenteel de meerjarige dirigentenopleiding.
"In volksmuziek zit de ziel van een volk of van een landstreek. Elk gebied ontlokt andere toonaarden en ritmes. De diversiteit ervan is grenzeloos. Ik houd van dansen en (bewegend) zingen en volksmuziek nodigt daartoe uit. Met het vrouwenkoor "Phoenix Vocaal" zingen we o.a. Argentijns, Braziliaans, Bulgaars, Ghanees, Grieks, Hongaars, Italiaans, Peruaans, Spaans, Macedonisch, Malinees, Nederlands, Roemeens, Roma, Russisch, Sefardisch, Swahili en Zweeds."