•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Tieners 11-16 jaar

    Tieners 11-16 jaar

Tieners 11-16 jaar

Lestijd: Woensdag 17.30 - 18.30 | Docent: Jeanneke Bruning

Informatie

Op woensdagmiddag dansen de tieners. De leukste, mooiste dansen uit allerlei landen worden door Jeanneke goed uitgelegd en samen gedanst. Zo kun je als tiener lekker vlot bewegen en je uitleven in de dans. Volksdansen, maar ook moderne dansen komen aan bod.

Dus: heb je zin om een uur lekker samen te dansen, je gezellig samen uit te leven? Heb je ervaring of geen ervaring? Iedereen hoort erbij!

Kleding

Lekker zittende kleding waar de tieners goed in kunnen bewegen en gymschoenen/dansschoenen.

Jeanneke Bruning

Jeanneke geeft sinds 1993 les bij Phoenix. Zij heeft de kaderopleiding tot dansdocent afgerond. Ze heeft lesgegeven aan kindergroepen, tieners, jongeren en volwassenen Jeanneke heeft een opleiding creatieve therapie met als specialisatie muziek gevolgd. Daarnaast werkt ze als coach.

Jeanneke geeft de tieners graag les omdat zij geniet van de dynamiek van tieners, hun ijzersterke geheugen en het ontzettende enthousiasme van deze groep. Het is geweldig om hen uit te dagen om nieuwe dingen te leren en hen de verhalen achter de dansen te delen. Al zijn de verschillen in de groep soms groot, iedereen hoort er bij en geniet van het dansen.