•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Kinderdans van 2-3 jaar

    Kinderdans van 2-3 jaar

Kinderen 2-3 jaar

Ouder en Peuterdans

Docent: Anne Mulder - Kleiboer

Is jouw peuter gek op muziek, zingen en bewegen en vind je het leuk om samen met je peuter in een groep te dansen? Kom dan naar een cursus Ouder en Peuterdans. In de cursus staat samen bewegen, samen genieten en samen plezier hebben centraal. Het verdient een aanbeveling dat een van de ouders of een vertrouwde volwassene bij de les aanwezig is. De bewegingen en muziek sluiten aan bij de fantasie, ontwikkeling en belevingswereld van uw peuter. De kinderen kunnen dansen op dansschoentjes, antislip sokken of antislip sloffen.

Peuterdans

Docent: Anne Mulder - Kleiboer

Is jouw peuter van 3 jaar gek op dansen, muziek en zingen, dan kan je peuter in een kleine groep komen dansen (max 10 kinderen). De ouders kunnen in het café wachten en een kop koffie of thee nuttigen. In de cursus staat bewegen, plezier en fantasie centraal, er is aandacht voor ieder kind. De bewegingen en muziek sluiten aan bij de fantasie, ontwikkeling en belevingswereld van uw peuter. De kinderen kunnen dansen op dansschoentjes, antislip sokken of antislip sloffen.

Anne Mulder

Anne werkt al geruime tijd in de kinderopvang met kinderen van 0-4 jaar. Zij is intern bij Phoenix opgeleid en heeft daarbuiten diverse cursussen gevolgd voor peuter- en kinderdans. Anne is zelf als kleuter van 4 jaar begonnen met dansen bij Phoenix en heeft jaren in het Dansensemble van Phoenix gedanst. Haar hart ligt bij het lesgeven van de kleintjes; hun fantasie en onbevangenheid maken het voor haar tot een groot plezier om met hen te werken.

Kinderen 2-3 jaar

Tijdelijk geen peuterdanslessen

Anne is met zwangerschapsverlof, daarom zijn er nu geen peuterdanslessen. Vanaf september 2023 zullen de cursussen weer starten. Vanaf Augustus kun je de cursussen vinden in de agenda en je via die weg opgeven.