•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Dansensemble

    Informatie

    Dansensemble

Dansensemble

Lestijd: Donderdag 19.30 - 22.30 | Docent: Marc Bout

Het dansensemble is een in een inspirerende jonge groep dansers. Het is een groep waarin dans, mens, muziek en cultuur met elkaar verbonden wordt.

Er wordt aandacht besteed aan het oefenen van repertoire uit verschillende landen, het repeteren van danstechnische vaardigheden. Regelmatig verzorgt deze demonstratiegroep optredens, in binnen- en buitenland.

Afgelopen jaren trad het Dansensemble op in Frankrijk, Hongarije en China op festivals. In Nederland verzorgt deze groep optredens op kleine en grote schaal en regelmatig wordt er een voorstelling gemaakt voor in het theater.

Meer over het dansensemble: www.phoenixontour.nl

Wilt u het dansensemble boeken? Of wilt u zelf auditie doen?
Klik onderstaande button om ons te mailen.

Wilt u het dansensemble boeken? Of wilt u zelf auditie doen? Vul dan onderstaand formulier in.

Marc Bout

Marc geeft sinds 1996 met veel enthousiasme les aan het Dansensemble van Phoenix. Hij is afgestudeerd aan de dansacademie in Tilburg.

Marc heeft zich gespecialiseerd in Hongaarse dansen. Hij heeft in dit verband een jaar gedanst bij het Hongaars staatsensemble in Budapest. Hij geeft regelmatig workshops en cursussen in deze dansstijl door het hele land.

Marc gaf ook les aan kindergroepen bij Phoenix. Naast de lessen bij Phoenix werkt hij als docent werelddans en didactiek bij Aventus dans in Zutphen.