•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Dansensemble

    Informatie

    Dansensemble

Dansensemble

Lestijd: Donderdag 19.30 - 22.30 | Docent: Marc Bout

Op donderdagavond repeteert het dansensemble van Phoenix. Het ensemble is een inspirerende groep jonge dansers. Regelmatig verzorgt deze demonstratiegroep optredens, in binnen- en buitenland. Artistiek leider Marc Bout besteedt veel aandacht aan het oefenen van repertoire uit verschillende landen en het repeteren van danstechnische vaardigheden, uitgevoerd in choreografieën.

Afgelopen jaren werkte het Dansensemble mee aan festivals in Frankrijk, Hongarije, België en China. In Nederland verzorgt deze groep optredens op kleine en grote schaal. Regelmatig wordt er ook een theatervoorstelling gemaakt.

Dus: Wil je op hoog niveau volksdansen en wil je optreden? Dan is dit de ideale groep voor jou. Als talentvolle jonge danser(es) word je opgeleid in de voorbereidingsgroep.

Meer over het dansensemble: www.phoenixontour.nl

Wilt u het dansensemble boeken? Of wilt u zelf auditie doen?
Klik onderstaande button om ons te mailen.

Wilt u het dansensemble boeken? Of wilt u zelf auditie doen? Vul dan onderstaand formulier in.

Marc Bout

Marc geeft sinds 1996 met veel enthousiasme les aan het Dansensemble van Phoenix. Hij is afgestudeerd aan de dansacademie in Tilburg.

Marc heeft zich gespecialiseerd in Hongaarse dansen. Hij heeft in dit verband een jaar gedanst bij het Hongaars staatsensemble in Budapest. Hij geeft regelmatig workshops en cursussen in deze dansstijl door het hele land.

Marc gaf ook les aan kindergroepen bij Phoenix. Naast de lessen bij Phoenix werkt hij als docent werelddans en didactiek bij Aventus dans in Zutphen.