•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

Start Dansfit - Lente

woensdag 3 april, 19:00 - 20:00 uur

 

Dansen, conditie verbeteren, meer souplesse.
Houd je van dansen maar wil je ook je conditie verbeteren, meer souplesse of meer kracht krijgen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Op 3 april 2024 start o.l.v. Jeanneke Bruning de cursus DansFit. De cursus bestaat uit 10 lessen op woensdagavond van 19.00-20.00 uur in De Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn.

Cursus DansFit
Dansfit is, zoals de naam al aangeeft, een cursus waarin we al dansend ook bezig zijn met zaken als conditie, spierkracht, souplesse en coördinatie. De les begint met een warming up, daarna volgt een gedeelte waarin de nadruk meer ligt op conditie verhogen. De muziek is daar dan ook helemaal op afgestemd. Daarna komen ook de buik-, rug- en armspieren aanbod. Ook wordt er iedere les een (gedeelte van) dans aangeleerd. Dit is de ene keer een snelle dans, dan weer een dans waar het accent ligt op de coördinatie of juist het mooi verbinden van alle passen. De lessen worden afgesloten met een gedeelte waarbij alle spieren gerekt worden. Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van leeftijd, conditie of dansniveau. Het gaat er vooral om dat je het leuk vindt om op muziek bezig te zijn met dansen en je lijf. Gegarandeerd dat je na een uur voelt dat je intensief gewerkt hebt.

Docent
De cursus wordt gegeven door Jeanneke Bruning. Jeanneke geeft al ruim 20 jaar les bij Phoenix en heeft zelf ook aan jazzballet, moderne en klassieke dans gedaan. De laatste jaren houdt zij zich ook bezig met atletiek. Tijdens de lessen DansFit maakt zij gebruik van de elementen uit al deze bewegingsvormen.

Kom en doe mee!
De cursus bestaat uit 10 lessen en start op woensdag 3 april 2024.
Tijd: 19.00 - 20.00 uur.
Locatie: De Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn.
Kosten voor 10 lessen: € 55,00

Cursusdata:
10 x en wel op 3, 10, 17, 24 april, 8, 15, 22, 29 mei, 5 en 12 juni.

Tijd:
19.00 - 20.00 uur

Entree:
€ 55,00

Indien een cursist aansluitend deelneemt aan een soortgelijke cursus, dan wordt een korting van 10% verleend op de volgende cursus.
Bij gelijktijdige inschrijving aan het begin van het seizoen van meerdere gelijksoortige cursussen in één cursusjaar (september tot en met juni) wordt een korting van 20% op het totale cursusbedrag verleend.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op