•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

Hongaarse Avond - Concert Trio Trabant

donderdag 31 oktober 2019, 20:00 uur

Op 31 oktober kunt u genieten van een Hongaarse avond.

De avond begint om 20.00 uur met een concert van Trio Trabant met Edina Csüllög en László Vadas met het programma “Pruimentijd”. Daarna kan iedereen mee doen met zang en dans. Voor beginnende dansers zal Marc Bout, docent bij Phoenix, het danshuis leiden.

De avond kost 10 euro.
Zaal open 19.30 uur
Locatie: de Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn
Voor informatie en opgave: frank@triotrabant.nl

Trio Trabant treedt weer op met zangeres Edina Csüllög en dat is goed nieuws voor wie de muziek uit Zuid-West Zigeunië een warm hart toedraagt. Het is herfst, de oogsten zijn bijna binnen, het wordt tijd om van de vruchten te gaan plukken. Dat betekent feest, een muzikaal feest. Extra vreugde verwachten we van rasmuzikant, citer- en accordeonspeler, László Vadas. Samen met de snaren van Trio Trabant, de zinderende zang van Edina en wat er nog meer aan spannende instrumenten gaan klinken, wervelen we ons muzikaal door de uithoeken van het imaginaire, maar onmiskenbare Oost-Europese Zuid-West Zigeunië. Het is PRUIMENTIJD.

Trio Trabant bestaat uit: Hilde Kertész, Winfried Veenker en Frank de Jong. De muzikanten bespelen viool, kontra, accordeon, contrabas, trompetviool, kanna, gitaar, taragot, klarinet, gardon en kaval en zingen. Edina Csüllög en László Vadas versterken het trio met zang, cither en accordeon.

Voor meer info zie www.triotrabant.nl of volg Trio Trabant op facebook.