•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

  • Beginners en gevorderden

    woensdag ochtend

    Beginners en gevorderden

Beginners en gevorderden woensdag ochtend

Lestijd: Woensdag 09.45 - 11.15 | Docent: Joke Langen

Informatie

Op woensdagmorgen dansen de mensen die hun onderlinge band net zo belangrijk vinden als het genieten van internationale dans. Door de open sfeer die ze samen creëren, voelen nieuwe dansers zich snel thuis in de groep. Samen ben je nooit alleen is hier het motto.

Joke gebruikt mooie sfeervolle muziek om op te dansen. Het onthouden van de danspassen is goed voor lijf en leden, voor lichaam en geest. De fijne danszaal, het gezamenlijke kerstontbijt en de gezelligheid in de pauze dragen bij tot de saamhorigheid in de groep.

Dus: kom je voor de gezelligheid en het dansplezier, zoek je een groep waar men echt naar elkaar omkijkt? Kom dan gezellig eens meedoen en ervaar het zelf.

Joke Langen

Joke is lid van Phoenix vanaf de oprichting (1965) en geeft les bij Phoenix sinds 1969. Eerst aan de tieners en kinderen. Nu alweer 30 jaar aan de beginners en gevorderden op de woensdagmorgen. Joke is zeer betrokken bij de vereniging en haar dansers. Met humor in de lessen en extra activiteiten zoals het kerstontbijt creëert Joke een unieke sfeer.