•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

Start Peuterdans (3 jaar) - Lente

zaterdag 27 februari, 11.00 - 11.45 uur

O.l.v. Anne Kleiboer - Mulder

 

Cursusdata: 
8x en wel op 27 februari, 6, 13, 20, 27 maart, 3, 10, 17 april

Tijd:
11.00 - 11.45 uur

Entree: 
€ 36,00

 

Is jouw peuter van 3 jaar gek op dansen, muziek en zingen, dan kan je peuter dansen in een kleine groep (max 12 kinderen). De ouders kunnen in het cafe wachten en een kop koffie of thee nuttigen. In de cursus staat bewegen, plezier en fantasie centraal.

De kinderen kunnen dansen op dansschoentjes, antislip sokken of antislip sloffen.

De cursussen worden gegeven door Anne Kleiboer - Mulder. Anne werkt al geruime tijd in de kinderopvang met kinderen van 0-4 jaar. Zij is intern bij Phoenix opgeleid en heeft daarbuiten diverse cursussen gevolgd voor peuter- en kinderdans. Anne is zelf als kleuter van 4 jaar begonnen met dansen bij Phoenix en heeft jaren in het Dansensemble van Phoenix gedanst. Haar hart ligt bij het lesgeven van de kleintjes; hun fantasie en onbevangenheid maken het voor haar tot een groot plezier om met hen te werken.

 

I.v.m. de corona pandemie kunnen er maatregelen zijn waar wij ons aan moeten houden.
Dit krijg je via de mail voor de start van de cursus te horen.

Start Peuterdans (3 jaar) - Winter

zaterdag 11 januari, 10:45 - 11:30 uur

O.l.v. Anne Mulder

Cursusdata: 
9x en wel op 11, 18 januari, 1, 8, 15, 22, 29 februari, 7 en 14 maart

Tijd:
10:45 - 11:30 uur

Entree: 
€ 40,50

Is jouw peuter van 3 jaar gek op dansen, muziek en zingen, dan kan je peuter een halfuur dansen in een kleine groep peuters (max 10 kinderen). De ouders kunnen in het cafe wachten en een kop koffie of thee nuttigen. In de cursus staat bewegen, plezier en fantasie centraal.

Voor beide cursussen geldt dat de bewegingen en muziek aansluiten bij de fantasie, ontwikkeling en belevingswereld van uw peuter. De kinderen kunnen dansen op dansschoentjes, antislip sokken of antislip sloffen.

De cursussen worden gegeven door Anne Mulder. Anne werkt al geruime tijd in de kinderopvang met kinderen van 0-4 jaar. Zij is intern bij Phoenix opgeleid en heeft daarbuiten diverse cursussen gevolgd voor peuter- en kinderdans. Anne is zelf als kleuter van 4 jaar begonnen met dansen bij Phoenix en heeft jaren in het Dansensemble van Phoenix gedanst. Haar hart ligt bij het lesgeven van de kleintjes; hun fantasie en onbevangenheid maken het voor haar tot een groot plezier om met hen te werken.

De cursus is vol. Opgeven is helaas niet meer mogelijk