•  Vereniging voor internationale dans, zang en muziek

Start Cursussen Peuterdans

zaterdag 20 oktober 2018, 09:30 - 11:15 uur

 

O.l.v. Anne Mulder

Cursusdata: 
7 x en wel op 20, 27 oktober, 3, 17, 24 november, 1 en 15 december.

Ouder en Peuterdans (2 & 3 jaar)

Tijd:
09:30 - 10:15 uur

Entree: 
€ 31,50

Peuterdans (3 jaar)

Tijd:
10:30 - 11:15 uur

Entree: 
€ 31,50

Ouder en Peuterdans
Is jouw peuter ook zo gek op muziek en dansen en vind je het leuk om samen met je peuter in een groep te dansen? Kom dan naar de cursus Ouder en Peuterdans. In de cursus staat samen bewegen, samen genieten en samen plezier hebben centraal. Het verdient een aanbeveling dat een van de ouders of een vertrouwde volwassene bij de les aanwezig is.

Peuterdans
Is jouw peuter van 3 jaar gek op dansen, muziek en zingen, dan kan je peuter een halfuur dansen in een kleine groep peuters (max 10 kinderen). De ouders kunnen in het cafe wachten en een kop koffie of thee nuttigen. In de cursus staat bewegen, plezier en fantasie centraal.

Voor beide cursussen geldt dat de bewegingen en muziek aansluiten bij de fantasie, ontwikkeling en belevingswereld van uw peuter. De kinderen kunnen dansen op dansschoentjes, antislip sokken of antislip sloffen.

De cursussen worden gegeven door Anne Mulder. Anne werkt al geruime tijd in de kinderopvang met kinderen van 0-4 jaar. Zij is intern bij Phoenix opgeleid en heeft daarbuiten diverse cursussen gevolgd voor peuter- en kinderdans. Anne is zelf als kleuter van 4 jaar begonnen met dansen bij Phoenix en heeft jaren in het Dansensemble van Phoenix gedanst. Haar hart ligt bij het lesgeven van de kleintjes; hun fantasie en onbevangenheid maken het voor haar tot een groot plezier om met hen te werken.