DANSWORKSHOP INTERNATIONAAL

zondag 30 oktober, 13:00 - 17:00 uur

Mariëtte van Gelder heeft al eerder een workshop bij de vergevorderden gegeven en daarbij viel haar enthousiaste manier van lesgeven, gecombineerd met goede uitleg en veel kennis van stijlen en achtergronden van de dansen op.

O.l.v. Mariëtte van Gelder

Entree: 
€ 20,00 leden
€ 25,00 niet leden

 

Mariëtte van Gelder

Dans maakte al vroeg deel uit van mijn leven , via de plaatselijke balletschool stroomde ik door naar de Dansacademie te Tilburg.

Na 4 jaar de toneeldansopleiding te hebben gevolgd werd ik toegelaten bij het Folkloristisch Danstheater ( ’t latere I.D. ) als professionele danseres . Zes jaar lang maakte ik deel uit van dit gezelschap en danste mee in allerlei producties en gaf met kleine groepjes , door het hele land , met ontzettend veel plezier schoolvoorstellingen.

Daarna brak een tijd aan van omscholing en naast “gewoon werk “ ( kantoorbaan ) en gezin , begon ik ook met lesgeven , inmiddels al weer ruim 30 jaar. Meegewerkt aan Mix-programma’s , Doe Dans , Ommen , workshops gegeven in binnen en buitenland en nog altijd genietend van mijn eigen wekelijkse groepen waar gezelligheid voorop staat.

Met “Hupsakee “ veel festival dansreizen naar het buitenland meegemaakt en bij ‘”Praznik “ liefde voor Bulgaarse dans opgevat. Zo later ook voor het Israëlisch waarvoor ik veel buitenlandse workshops heb bezocht zoals b.v. de Machol Europe in Engeland .

Al met al Dansen beslaat een groot deel van mijn leven , ’t geeft enorm veel plezier en vreugde , zeker als je het met veel mensen tezamen kan beleven.