Dansen samen met jouw peuter

Is jouw peuter ook zo gek op muziek en dansen en vind je het leuk om samen met je peuter in een kleine groep te dansen? Kom dan naar Phoenix Apeldoorn. Kom dan naar de cursus Dansen met Peuters.  In de cursus staat samen bewegen, samen genieten en samen plezier hebben centraal. De bewegingen en muziek sluiten aan bij de fantasie, ontwikkeling en belevingswereld van uw peuter. De cursus is geschikt voor kinderen van 2 en 3 jaar.

Het verdient een aanbeveling dat een van de ouders of een vertrouwde volwassene bij de les aanwezig is. De kinderen kunnen dansen op dansschoentjes, antislip sokken of antislip sloffen. Op woensdag 18 januari 2017 start o.l.v. Anne Mulder de cursus Peuterdans. De cursus bestaat uit 10 lessen van 08:45-9:30 uur op de woensdagmorgen. in de kleine zaal van De Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn. De cursus kost € 45,00.

Cursus Peuterdans

In de cursus staat samen bewegen, samen genieten en samen plezier hebben centraal. De bewegingen en de muziek sluiten aan bij de fantasie, ontwikkeling en belevingswereld van uw peuter. De cursus is geschikt voor kinderen van 2 en 3 jaar. Het verdient de aanbeveling dat een van de ouders of een vertrouwde volwassene bij de les aanwezig is. De kinderen kunnen dansen op dansschoentjes, antislip sokken of antislip sloffen.

Docent

De cursus wordt gegeven door Anne Mulder. Anne werkt al geruime tijd in de kinderopvang met kinderen van 0-4 jaar. Zij is intern bij Phoenix opgeleid en heeft daarbuiten diverse cursussen gevolgd voor peuter- en kinderdans. Anne is zelf als kleuter van 4 jaar begonnen met dansen bij Phoenix en heeft jaren in het Dansensemble van Phoenix gedanst. Haar hart ligt bij het lesgeven van de kleintjes; hun fantasie en onbevangenheid maken het voor haar tot een groot plezier om met hen te werken.

 

Kom en doe mee!

De cursus bestaat uit 10 lessen en start op woensdagmorgen 18 januari 2017.
Tijd: 08:45-9:30 uur.
Locatie: De Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn.
Kosten voor 10 lessen: € 45,00.

Kijk voor meer informatie en cursusdata in onze agenda of geef je direct op